• 2010 április 15.
  80 db intézmény egy integrált MANNA nyilvántartásban

  2010 április 15-tel - a Zuglói Egészségügyi Szolgálatot kivéve - valamennyi zuglói intézmény birtokba tudta venni a MANNA rendszert. A Gazdasági Ellátó Szolgálat és a Polgármesteri Hivatal mellett az elmúlt időszakban további 4 önálló intézmény, valamint valamennyi részben önálló intézmény – összesen 74db - MANNA felhasználóvá vált. A MANNA felhasználók körének, valamint funkcionalitásának bővítéséhez az Önkormányzat 2009-ben pályázati úton nyert el támogatást.

  Ennek keretében valósul meg a kerültnek az az álma, hogy valamennyi intézményének adatait egy rendszerben lehessen látni, megkönnyítve ezáltal a gazdálkodási munkát, továbbá csökkentve a monitoringra fordított erőforrásokat.

  A rendszer előnyeit kihasználva, az önálló és a részben önálló intézmények internetes böngészőn keresztül férnek hozzá saját gazdálkodásuk adataihoz. A rendszer által elősegített egységesítésnek köszönhetően az adatok valamennyi gazdálkodási területre, bárhol, bármilyen csoportosításban és összesítésben kinyerhetők. Vezetők számára akár laptopon, mobil internet hozzáféréssel is.


 • 2010 március 31.
  2011-es EU elnökségre való felkészülés a MANNA rendszerrel

  Magyarország 2011-es EU elnökségével kapcsolatos nyilvántartási feladatokra is felkészült a Külügyminisztérium. Bevezette a MANNA új modulját, mely alkalmas nemcsak a minisztérium saját költségeinek nyilvántartására, hanem a társtárcák számára ezen célból átadott keretek és kifizetések nyomonkövetésére. Ezáltal lehetővé válik a rendelkezésre álló költségek hatékony felhasználásának naprakész követése.


 • 2009 február 25.
  MANNA rendszert ÁROP-ból

  A Zuglói Polgármesteri Hivatal cégünk támogatásával a harmadik legjobb pályázatot készítette el és nyerte meg az igényelt támogatást az EU-s ÁROP keretében.

  Budapest Zugló Polgármesteri Hivatala tavaly ősszel támogatásért pályázott az ÁROP keretében. A döntési hatékonyság és felelősségvállalás javítása, a koordinációs folyamatok racionalizálása céljából meglévő nyilvántartási rendszerének – a MANNA - funkcionalitását, ill. felhasználóinak körét kívánja ennek keretében bővíteni. A kiterjesztett, integrált rendszer garantálni fogja a pénzügyi fegyelem javítását, ami a pénzeszközök jobb felhasználásával hatékonyabb gazdálkodást tesz lehetővé. A költségvetés naprakész követhetősége erősíti a szakfeladatok és feladtok végrehajtásának zökkenőmentes bonyolítását, ill. támogatják a hatékony forráselosztást, átcsoportosítások, rendezések időbeni elvégzésével.

  Egy a program keretében kialakítandó controlling és tervező rendszer – a már évek óta működő gazdálkodási rendszerre építve – hosszú évekre biztosítja a vállalt feladatok fenntarthatóságát. A rendszer mentén kidolgozandó mutató és visszamérő rendszer első évet követő működtetése az eszköz által jól ellenőrizhető, továbbá mélyen beépíthető az önkormányzat működésébe.

  A megvalósításról és az eredményekről folyamatosan tájékoztatjuk majd honlapunk látogatóit.


 • 2009 február 19.
  ETK Önkormányzati Klub - MANNA Zuglóban

  Az ETK Önkormányzati Klub 2009.02.19.-i konferencia napján Budapest Zugló Polgármesteri Hivatalának munkatársai ismertették tapasztalataikat a jelenlévőkkel a Hivatalnál 2007 óta működő MANNA rendszerrel kapcsolatban. Felvázolták azt is, hogy az ÁROP keretében milyen továbblépési lehetőségeket látnak. Az előadás anyaga elérhető itt.


 • 2008 december 1.
  MANNA - Egy példaértékű önkormányzati gazdálkodási rendszer

  2008 decemberében lezárult a Zuglói Önkormányzat életében egy nagyon fontos szakasz. Teljes körűen bevezetésre került a MANNA integrált önkormányzati rendszer az Önkormányzat meghatározó szervezeteinél. Ennek kapcsán kereste fel Erdei Péter az ETK Önkormányzati Klub igazgatója Weinek Leonárd Polgármester urat. Az általa készített interjú az ETK magazinjának decemberi számában jelent meg.


Oberon Kft.
  2015,   Budapest

Copyright © Oberon Consulting Kft. 2015.    Design by Bolka.